top of page

 

KOREALAISET HUBISLAB-kasvohoidot

HubisLab on korealainen ammattikosmetiikkasarja jonka tavoitteena on ylläpitää kaunista ja tervettä ihoa läpi elämän. Sarja tarjoaa iholle innovatiivista, kokonaisvaltaista ja tehokasta hoitoa. Tuotteissa käytetään vain ensiluokkaisia ja turvallisia ainesosia, jotka tukevat korealaista ihonhoitofilosofiaa. Se eroaa perinteisestä länsimaisesta ihonhoitorutiinista muun muassa monivaiheisuudellaan. Laadukkaita tuotteita kerrostetaan iholle varmistaen näin ihon täydellinen puhdistus ja optimaalinen kosteutus ihotyypin mukaan.

KOSTEUTTAVA PIKAKASVOHOITO 30min 55€

-Alkupuhdistus, papaya-kuorinta, naamio ja hoitotuotteet. 

KOSTEUTTAVA KASVOHOITO 75min 95€

-Kaksoispuhdistus, ultraäänikuorinta, kosteuttavan seerumin imeytys ultraäänellä, hieronta, kaksi ihotyypin mukaista erikoisnaamiota,

lopuksi hoitotuotteet; 65% hyaluronihapposeerumi ja kosteuttavat voiteet.

Tehokkaasti ihoa syväkosteuttava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Tarjoaa kosteutta kaipaavalle iholle pitkäkestoista kosteutusta sekä elvyttää, hoitaa ja suojaa ihoa.

PUHDISTAVA KASVOHOITO 75min 95€

-Kaksoispuhdistus, happokuorinta ihotyypin mukaan, puhdistavan seerumin imeytys ultraäänellä, kaksi ihotyypin mukaista erikoisnaamiota, 

lopuksi hoitotuoteet; 60% tea tree seerumi ja tasapainottavat voiteet.

Tehokkaasti ja hellävaraisesti epäpuhdasta, rasvoittuvaa tai akneen taipuvaista ihoa puhdistava ja kirkastava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Rauhoittaa, syväkosteuttava ja ehkäisee talin muodostumista.

Huomioitavaa! Happokuorinta on tehokas kuorinta joten ei ennen juhlia tai lomamatkoja. Ihoa täytyy suojata auringolta vähintään viikon verran ja jos aurinkoa ei pysty välttämään pitää iho suojata +50spf suojavoiteella. Ihoa kuorivia aineita tulee välttää noin viikon verran ennen ja jälkeen hoidon. Itseruskettavia tuotteita ei suositella käytettäväksi viikkoon hoidon jälkeen. Vältä saunaa, hikoilua ja uimista 24h hoidon jälkeen. Ihon tehokas kosteuttaminen on tärkeää hoidon jälkeen. 

HAPPOHOITO 60min 99€

-Alkupuhdistus kermaisella puhdistusmaidolla, happokuorinta ihotyypin mukaan, hoitoampulli, kaksi ihotyypin mukaista erikoisnaamiota, 

lopuksi hoitotuotteet; tehoampulli ja kosteuttavat voiteet.

Tehokkaasti kuolleita ihosoluja poistava, ihohuokosia puhdistava ja ihoa uudistava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava happokuorinta. Tasapainottaa ihon ph-arvoa, syväkosteuttaa, suojaa ja hoitaa ihoa upeasti.

 

Huomioitavaa! Kuorinta on todella tehokas joten ei ennen juhlia tai lomamatkoja. Ihoa täytyy suojata auringolta vähintään viikon verran ja jos aurinkoa ei pysty välttämään pitää iho suojata +50spf suojavoiteella. Ihoa kuorivia aineita tulee välttää noin viikon verran ennen ja jälkeen hoidon. Itseruskettavia tuotteita ei suositella käytettäväksi viikkoon hoidon jälkeen. Vältä saunaa, hikoilua ja uimista 24h hoidon jälkeen. Ihon tehokas kosteuttaminen on tärkeää hoidon jälkeen. 

UUDISTAVA KASVOHOITO 75min 105€

-Kaksoispuhdistus, ultraäänikuorinta, hieronta, tehoampulli, kevyt mikroneulaus, kaksi ihotyypin mukaista erikoisnaamiota,

lopuksi hoitotuotteet; tehoampulli ja ihoa uudistavat voiteet.

 

Tehokkaasti ihoa uudistava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Parantaa ihon uusiutumista sekä vahvistaa, korjaa, rauhoittaa ja kiinteyttää ihoa. Tarjoaa iholle tehokasta kosteutusta. 

Huomioitavaa! Mikroneulauksesta johtuen ihon pitää antaa olla rauhassa 3h hoidon jälkeen eli ei koskettelua tai meikkiä. Iho saattaa punoittaa ja olla hieman turvonnut hoitopäivänä mutta yleensä on rauhoittunut seuraavaksi päiväksi. Saunomista, urheilua ja uimista on vältettävä hoitopäivänä. Suoraa auringonottoa tulee välttää noin viikon verran,  jos aurinkoa ei pysty välttämään on iho suojattava +50spf suojavoiteella. Ei juuri ennen juhlia tai lomamatkoja.

IKÄÄNTYVÄN IHON KASVOHOITO 75min 120€

-Kaksoispuhdistus, timanttihionta, ultraäänikuorinta, peptidiseerumin imeytys ultraäänellä, hieronta, kaksi ihotyypin mukaista erikoisnaamiota, 

lopuksi hoitotuotteet; tehoampulli ja kosteuttavat voiteet.

Upeaa kiinteytystä ja elastisuutta ikääntyvälle iholle tarjoava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Uudistaa, vähentää tehokkaasti juonteita ja edistää ihon uusiutumista sekä kimmoisuutta.

Huomioitavaa! Hoidossa tehtävä timanttihionta voi saada ihon punoittamaan hieman hoidon jälkeen. Hoitopäivänä ei suositella saunomista eikä hikiliikuntaa. Auringonottoa tulee välttää viikon verran. Jos aurinkoa ei pysty välttämään, iho on suojattava  +50spf suojavoiteella. Jos ihoa on kuorittu kemiallisesti tai käytetty tehokkaita A-vitamiinihoitoja on hyvä pitää kuukausi väliä ennenkuin tulee timanttihiontaan. Ei juuri ennen juhlia tai lomamatkoja.

MUUT KASVOHOIDOT

MIKRONEULAUS ja MESOTERAPIAhoito 60min 139€

-Alkupuhdistus, happokuorinta, seerumin levitys, mikroneulaus (36neulaa), seerumin levitys, tehokkaampaa hoitoa vaativien kohtien esim.rypyt, pigmenttimuutoskohdat yms. mikroneulaus (12neulaa), seerumin levitys ja imeytys mesoterapia päällä, naamio ja hoitotuotteet.

SARJAHOITO vähintään 3 kertaa -10% (6vkon välein)

Alennus annetaan viimeisestä hoidosta.

(Ei koske tarjoushintoja)

Ylläpitohoito on hyvä tehdä 2kkden päästä sarjahoidosta.

 

Mikroneulaus ja mesoterapiahoito on hoitomenetelmä, joka yhdistää mikroneulauksen ja mesoterapian. Ihosta tulee kiinteämpi, kirkkaampi, kosteutetumpi ja tasaisempi. Mikroneulausmenetelmä hoitaa tuloksellisesti ihon ikämuutoksia, tasoittaa arpia, puhdistaa ihoa ja vähentää ihotulehdusta, vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ja heleyttää ihoa eliminoiden iholta väsymyksen merkkejä.

Huomioitavaa! Ihon pitää antaa olla rauhassa 3h hoidon jälkeen eli ei koskettelua tai meikkiä. Iho saattaa punoittaa ja olla hieman turvonnut hoitopäivänä mutta yleensä on rauhoittunut seuraavaksi päiväksi. Saunomista, urheilua ja uimista on vältettävä hoitopäivänä. Suoraa auringonottoa tulee välttää noin viikon verran,  jos aurinkoa ei pysty välttämään on iho suojattava +50spf suojavoiteella. Ei juuri ennen juhlia tai lomamatkoja.

 

TIMANTTIHIONTA 45min 75€

- Alkupuhdistus, timanttihionta, kevyt hapotus, naamio ja hoitotuotteet.

Laitehoito jossa alipaineen ja timanttihiontapään avulla iho käsitellään. Timanttihionta kuorii ja puhdistaa ihoa, jolloin iho kirkastuu ja tasoittuu. Hoitotuotteiden vaikutus tehostuu. Sopii kaikille ihotyypeille.

 

SARJAHOITONA vähintään 3 kertaa -10% (3-4vkon välein)

Alennus annetaan viimeisestä hoidosta.

(Ei koske tarjoushintoja)

Huomioitavaa! Iho voi punoittaa hieman hoidon jälkeen. Hoitopäivänä ei suositella saunomista eikä hikiliikuntaa. Auringonottoa tulee välttää viikon verran. Jos aurinkoa ei pysty välttämään, iho on suojattava  +50spf suojavoiteella. Jos ihoa on kuorittu kemiallisesti tai käytetty tehokkaita A-vitamiinihoitoja on hyvä pitää kuukausi väliä ennenkuin tulee timanttihiontaan. Ei juuri ennen juhlia tai lomamatkoja.

IHONPUHDISTUS 60-75min 70€

- Alkupuhdistus, kuorinta, ihon pehmitys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja hoitotuotteet. 

Huomioitavaa! Iho voi punoittaa muutaman päivän hoidon jälkeen joten ei ennen juhlia tai tärkeitä menoja. Saunaa, uimista ja urheilua tulee välttää 24h hoidon jälkeen.

NUORISO IHONPUHDISTUS 45-60min (alle 18v.) 60€

- Alkupuhdistus, kuorinta, lämmin kompressi, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitotuotteet 

(Jos ihossa on todella paljon puhdistettavaa on suositeltavaa valita 75min ihonpuhdistus)

 

Huomioitavaa! Iho voi punoittaa muutaman päivän hoidon jälkeen joten ei ennen juhlia tai tärkeitä menoja. Saunaa, uimista ja urheilua tulee välttää 24h hoidon jälkeen.

KESTOVÄRJÄYKSET/KASVOJEN VAHAUS:

Ripsien ja kulmien kestovärjäys + kulmien vahaus 30€
Kulmien kestovärjäys + kulmien vahaus 20€

Ripsien kestovärjäys 20€

Kulmien kestovärjäys 15€

Kulmien vahaus 10€

Ylähuulen vahaus 10€

Leuan vahaus 10€

Poskien vahaus 15€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS/

KULMIEN LAMINOINTI

 

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS (LashLift) 60min 79€

Tällä käsittelyllä saadaan ripset kauniisti taipumaan. Pysyy ripsissä 6-8vkoa riippuen ripsiesi kasvutahdista. Ripset myös värjätään. Kestoväri on suositeltavaa tulla uusimaan n.kuukauden kuluttua. Kulmien värjäys ja muotoilu kuuluu hintaan niin halutessaan. 

KULMIEN LAMINOINTI (Quick Brow Lift) 45min 55€

Kulmien laminoinnilla saadaan kulmiin kaunis muoto ja luonnollinen tuuheuden tuntu. Hoidon jälkeen kulmat on helppo harjata haluttuun muotoon. Kulmien laminointi avaa ja kohottaa katsetta. Käsittely kestää kulmissa 4-6vkoa. Uusinta käsittely voidaan tehdä 6-8vkon päästä. Kulmat myös värjätään ja siistitään vahalla tai pinseteillä. 

RIPSIENPIDENNYKSET:

HUOM!! Tulethan pidennysten laittoon/huoltoon ilman silmämeikkiä!

Alle 18-vuotiaalta vaaditaan vanhempien lupa.

En tee alle 16-vuotiaille pidennyksiä.

KLASSISET PIDENNYKSET 85€ (1.laitto 1h-1,5h)

Jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ohut klassinen kuitu. Klassisilla kuiduilla saadaan aikaiseksi kevyt ja kaunis ilme.

45min KLASSINEN HUOLTO 50€ (max 2vkoa huollosta)

60min KLASSINEN HUOLTO 60€ (max 3vkoa huollosta)

75min KLASSINEN HUOLTO 70€ (max 4vkoa huollosta)

Suositeltu huoltoväli on 2-4vkoa riippuen omien ripsiesi uusiutumisvauhdista. Jos edellisestä huollostasi on enemmän kuin 4 viikkoa ja kuituja ei ole enää kunnolla jäljellä VARAA UUSIEN PIDENNYSTEN LAITTO. 

PRO-MADE FANS VOLYYMIT 115€ (1.laitto 1,5h)

Laadukkailla  valmisviuhkoilla tehdyt volyymit.

Viuhkat ovat kevyet, pehmeät, tasalaatuiset ja kestävät.

Näillä saadaan tehtyä jokaiselle kauniit volyymit ilman, että aiheutetaan omille ripsille vahinkoa.

45min PRO-MADE FANS volyymiHUOLTO 60€ (max.2vkoa huollosta)

60min PRO-MADE FANS volyymiHUOLTO 70€  (max3vkoa huollosta)

75min PRO-MADE FANS volyymiHUOLTO 80€ (max4vkoa huollosta)

90min PRO-MADE FANS volyymiHUOLTO 90€ (max5vkoa huollosta)

Suositeltu huoltoväli on 2-4vkoa riippuen omien ripsiesi uusiutumisvauhdista. Jos edellisestä huollostasi on enemmän kuin 5 viikkoa VARAA UUSIEN PIDENNYSTEN LAITTO. Myös jos huoltovälisi olisi 4-5vkoa mutta pidennyksiä ei ole enää paljon jäljellä varaa uusien laitto.

MUUALTA TULLEIDEN PRO-MADE FANS HUOLTO 90€ (1h15min)

(2-3vko)

Tämä aika on sinulle joka tulet toiselta tekijältä minulle. Tämä on 1h15min aika joten ripset täytyy olla normaalisti huollettavissa. Jos et ole varma onko tämä riittävä aika huollattaa ripsesi ole yhteydessä hoitolaan. Huomioithan, että jos ripsesi ei ole tehty oikein ja varaat tämän ajan, on mahdollista että en kerkiä niitä kunnolla huoltamaan. Kun ripsesi on alunperin laitettu muualla en anna ensimmäiselle huollolle takuuta mutta jos jatkat minulla, seuraavilla huolloilla on viikon takuu. Jos edellisestä huollostasi on 4 vkoa tai enemmän ole yhteydessä hoitolaan.

Jos koet että pidennyksiäsi on jäljellä enää vähän tai että ne eivät muuten ole enää hyvässä kunnossa  ole yhteydessä hoitolaan.

Yhteystiedot: 045-8527335 / info@heidinkauneuskellari.com

Pidennyksillä on viikon takuun. Takuu koskee 100% minun tekemiäni ripsiä, jos tulet muualta huoltoon ja pohjalla on toisen tekijän ripset, takuuta ei ole, samoin jos käyt välissä muualla huollossa ja palaat minulle, takuuta ei ole. Takuu säilyy vain jos niitä käsitellään annettujen ohjeiden mukaan. Ohjeet saat ensimmäisen laiton yhteydessä.

Jos ripsesi ovat todella vaaleat, kestovärjäys on suositeltavaa tehdä pari päivää ennen pidennystä laittoa.

Pidennysten poisto 25€

Pidennysten poisto ja ripsien kestovärjäys 4

Maksuvälineinä käy käteinen, MobilePay sekä yleisimmät pankki-ja luottokortit.

Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Hinnat voimassa 30.9.2022 alkaen.

 

bottom of page