Etsi
  • Heidi/Heidin Kauneuskellari

Monenmoisia kasvohoitoja!

Päivitetty: 11. marrask. 2020


Kasvohoitoja on A:sta Ö:hön joten ymmärrän kyllä, että voi olla vaikeaa valita itselleen sopiva hoito.

Parasta on antaa ammattilaisen kurkata ihoa ja valita kasvohoito ihon tarpeiden mukaan.

Vaihtoehtoja on tosiaan vaikka kuinka paljon mutta tässä kirjoituksessa minä keskityn neljään suosituimpaan hoitoon jotka minulla on valikoimassa.MIKRONEULAUS


Kun haluat saada tuloksia ikääntyneen ihon, aknearpien, pigmenttimuutosten tai kosteusköyhän ihon hoidossa, valitse mikroneulaus.

Aluksi iho puhdistetaan, sitten laitetaan entsymaattinen kuorinta hetkeksi vaikuttamaan. Ennen neulausta iholle levitetään haluttu seerumi jonka päältä neulaus suoritetaan. Lopuksi loppu seerumi levitetään iholle ja laitetaan naamio rauhoittamaan. Naamion jälkeen iholle levitetään ihotyypin mukaiset voiteet. Saat kotiin mukaasi kosteuttavan kangasnaamion jonka voit käyttää seuraavana päivänä jos iholla tuntuu kiristelyä.

Mikroneulauksella tehdään automaattisen neulauskynän avulla ihoon pieniä mikrokanavia, joita

pitkin hoidossa käytetty tuote saadaan vietyä syvemmälle ihoon. Neulauskynässä on kaksitoista neulaa joiden pituutta voidaan säätää hoidettavan alueen mukaan. Poskilla tehdään pidemmillä neuloilla ja silmien alueella lyhyemmillä neuloilla. Neulojen avulla ihoon tehdään "trauma" jonka iho korjaa ja iho uudistuu.

Mikroneulaus on veitsetön vaihtoehto saada huomattavia tuloksia juonteiden ja arpien hoidossa.

Kannattaa valita sellainen päivä hoidolle jolloin ei tarvitse tehdä mitään sen kummempaa. Ihoa saattaa kuumottaa ja punoittaa hoidon jälkeen ja kolmeen tuntiin ei hoidettua aluetta saisi koskea.

Hoidon jälkeen hikoilua ja aurinkoa tulee välttää eikä meikin käyttö ole suotavaa saman päivän aikana.

Hoitoa suositellaan sarjahoitona 4-6 kertaa 3-4vkon välein riippuen halutusta tuloksesta.

TIMANTTIHIONTA


Kun kaipaat kuorintaa, puhdistusta ja raikastusta iholle, valitse timanttihionta.

Aluksi iho puhdistetaan, sen jälkeen iho käsitellään timanttihiontapäällä. Hionnan jälkeen laitetaan ihotyypin mukainen naamio ja lopuksi ihotyypin mukaiset voiteet. Laite käyttää apuna

alipainetta eli suukappale jossa on timanttihiontapää nappaa ihoon kuin pieni imuri ja sitä rauhallisin liikkein vedetään pitkin ihoa jolloin tehokas kuorinta tapahtuu. Laitteessa on viisi erilaista hiontapäätä eri kasvon alueille. Imua pystytään säätämään jolloin esimerkiksi silmänympärysihon käsittely tapahtuu hellävaraisesti. Iho on hoidon jälkeen sileä ja pehmeä ja kotihoitotuotteet imeytyvät hyvin. Tämä on suosituin hoito ja kerran kun on hiottu haluaa varmasti tulla uudelleen.

Hoidon jälkeen on ihoa suojattava palamiselta joten auringon palvomista on hyvä vältellä muutaman viikon ajan ja ihon hyvä kosteuttaminen on myös tärkeää.

Hikoilua ei suositella muutamaan päivään joten juuri ennen saunakemuja ei kannata hoitoa ottaa.

Suositellaan sarjahoitona 4-6 kertaa 3-4vkon välein.


MEKAANINEN IHONPUHDISTUS


Kun kaipaat tehokasta puhdistusta ihollesi on mekaaninen puhdistus valintasi.

Tässä hoidossa apuna käytetään komedorautaa jonka avulla mustapäät ja tukkeumat "kaivetaan" ihosta pois.

Aluksi iho puhdistetaan. Puhdistuksen jälkeen levitetään entsymaattinen kuorinta ja annetaan sen vaikuttaa hetki ennekuin iho höyrytetään. Iho pehmenee jolloin epäpuhtaudet tulee helpommin ulos. Sitten komedoraudan avulla mustapäät ja tukkeumat poistetaan, samalla myös miliumit eli luufinnit poistetaan jos niitä on. Tässä apuna käytettään pientä neulaa ja komedorautaa. Mekaanisen käsittelyn jälkeen laitetaan rauhoittava naamio ja ihotyypin mukaiset voiteet.

Tämä hoito ei ole kaikkein rentouttavin koska se voi hieman sattua, mutta tehokas jos haluaa saada epäpuhtaudet pois.

Hoidon jälkeen on hyvä antaa ihon rauhoittua joten hikoilua ei suositella.

Tämä hoito olisi hyvä tehdä muutaman kerran vuodessa tai jos on enemmän ongelmaa niin sarjahoitona tarpeen mukaan.


Kotihoito on aina tärkein mutta kasvohoidoissa on hyvä käydä silloin tällöin niin saa hyviä vinkkejä sinne kotiin miten ihoa olisi hyvä hoitaa. Jos on enemmän ongelmia ihon kanssa kannattaa sarjahoitoihin panostaa ja joissain tapauksissa ohjaan suoraan ihotautilääkärille jos koen että minun hoidot ei enää riitä avuksi.

Ja aina kannattaa kysyä neuvoa ihon hoitoon jos tuntuu että ei omat tiedot/taidot riitä :)


Pitäkäähän huolta ihoistanne!


Ajanvaraus:

https://www.heidinkauneuskellari.com/ajanvaraus

045-8527335


-Heidi


145 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki