Etsi
  • Heidi/Heidin Kauneuskellari

Kellarin Kosmetologi!

Päivitetty: 11. marrask. 2020

Olen pitkään jo miettinyt blogin aloittamista ja nyt näin vuoden vaihduttua päätin, että nyt on hyvä aika aloittaa. Uusi vuosi, uudet kujeet ;)


Aluksi voisin esitellä itseni teille jotka ette ole Kellarissa vielä käyneet kaunistautumassa, ja ehkäpä tässä tulee teille tutuillekin jotain uutta tietoa.

HEI minä olen Heidi, Heidin Kauneuskellarin omistaja.

Olen valmistunut Cidesco-kosmetologiksi vuonna 2004 Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistosta.

Kellarin uumenissa olen työskennellyt vuodesta 2012 saakka. Ennen omaa hoitolaani työskentelin myynti- ja hoitolatyössä.

Perheeseeni kuuluu kaksi lasta, tyttö ja poika sekä aviomies. Meillä on myös lemmikkipupu nimeltä Pähkinä.


Heidin Kauneuskellarin pistin pystyyn vuonna 2012. Olin silloin vielä hoitovapaalla nuorimmaisestani. Kävin vuonna 2011 ripsienpidennyskoulutuksen Consult Ladyssä ja aluksi tein ripsienpidennyksiä kotona tutuille ja sukulaisille mutta aika pian huomasin, että muillakin oli tarvetta räpsyille joten rupesin miettimään vaihtoehtoja ihan ihka omalle hoitolalle.

Moni onkin kysynyt miten olen nykyisen paikan löytänyt ja moni myös ajattelee, että asun kyseisessä talossa, mutta ei, en asu. Asuin Kalliopohjassa joskus pikkutyttönä ja juuri tässä talossa ja rapussa jossa hoitolani sijaitsee. Joten tiesin, että siellä on myös tila jonka voisi mahdollisesti vuokrata. Otin yhteyttä vanhoihin naapureihini ja loppu on historiaa. Nimi Heidin Kauneuskellari tulee siitä, että hoitola kirjaimellisesti sijaitsee kellarissa. Ei missään pimeässä bunkerissa niinkuin voisi kuvitella vaan minulla on valoisa 19 neliön pikku hoitola joka on varsin riittävä minulle ja asiakkailleni. Taloyhtiö on ihanan rauhallinen joten hoidossa rentoutuminen on helppoa ja moni ottaakin hoitolassani käydessään pikku päiväunet :)Alussa tein pelkkiä ripsienpidennyksiä ja pikku hiljaa rupesin ottamaan muitakin hoitoja valikoimaan kuten jalkahoidon, erilaisia kasvohoitoja, ripsien kestotaivuksen jne. Kävin myös LashLoversin volyymipidennyskoulutuksen ja nykyään teenkin vain volyymeja en enää klassisia. Ja vaikka moni luulee että teen vain pelkkiä ripsiä niin hoitotuoliini voi tulla rentoutumaan myös johonkin ihanaan kasvohoitoon :)


Kirjoittelen tänne blogiin kaikista Kellarin kuulumisista ja uusista tuulista. Saan tänne laitettua enemmän tietoa esim. uusista hoidoista kuin pelkästään Facebookiin päivittämällä joten ottakaahan blogini

seurantaan niin pysytte perässä mitä kaikkea on tarjolla nyt tai mitä uusia tuulia puhaltelee Kellarissa.


Ihanaa tätä vuotta teille kaikille ja tulkaahan hoitoihin ;)


-Heidi
166 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki