Etsi
  • Heidi/Heidin Kauneuskellari

Ihana Anna Lotan

Päivitetty: 17. marrask. 2020

Yhtenä sarjana hoitolassani on Anna Lotan PRO.

Etsin tuotesarjaa Atraumaattiseen ihonpuhdistukseen (tästä kerron myöhemmin lisää) ja tämä sarja tuli vastaan.

Sain muutaman tuotteen maahantuojalta kokeiluun, ihastuin, ja päätin ottaa sen hoitolaan.


"Tuotteet ovat erityisen iho- ja ympäristöystävällisiä, eettisesti valmistettuja eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuotteet on suunniteltu toimimaan harmoniassa ihon oman aineenvaihdunnan kanssa.

Anna Lotan -sarjoissa on tavoitteena käyttää puhtaita ja aktiivisia luonnollisia raaka-aineita ja minimoida säilöntäaineiden sekä muiden kemiallisten aineiden käyttöä. Sarjasta löytyykin jo useita täysin luonnollisia tuotteita. Anna Lotan tekee jatkuvaa tuotekehitystä valmistaakseen tuotteensa entistä eettisemmin ja laadukkaammin.

Anna Lotan PRO tarjoaa entistä kehittyneempiä menetelmiä hoitolahoitoihin ja uusia ratkaisuja kotihoitoon. Uutta teknologiaa edustaa muun muassa hellävarainen liuotinvapaa CO2 hiilidioksidiuutto, joka säilyttää aktiiviaineet vahingoittumattomina ja tasalaatuisina.


Linjan keskeiset valmisteet ovat biomimeettisiä eli niissä on käytetty ainesosia, joita ihossa on luonnostaan ja joita iho sietää erittäin hyvin ja jotka jäljittelevät ihon omia vesi ja öljy liukoisia ainesosia. Nämä koostumukset tuntuvat erittäin mukavilta ja tarjoavat erinomaisen ihoystävällisen hoidon, jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille.

Anna Lotan -tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla, toimivilla ja turvallisilla tuotteilla.

PRO-linjan ainesosat ovat kestävän kehityksen mukaisia ja luonnosta peräisin. Säilöntäaineet ovat parabeenittomia ja puhdistavat komponentit liuotin (SLS) vapaita ja valittu miedoimmista käytettävissä olevista kasvi raaka-aineista. Kasviuutteet ovat puhtaita, liuotinvapaita ja pitoisuuksiltaan korkeita CO2-uutteita."

(Teksti lainattu maahantuojalta)


Sarjassa on monia ihania tuotteita, ihan kaikkia en ole vielä päässyt omalle iholleni kokeilemaan mutta tässä on tämän hetken suosikkini. Näissä on myös se hyvä puoli, että pakkaukset ovat hyvän kokoisia esim. käyttämäni päivävoide on 75ml ja seerumi on 100ml.Seba-Foam Mild Facial Cleanser:


Ihanan pehmeä ja samettinen puhdistusvaahto joka omasta mielestäni tuoksuu ihan metsämansikalle :)

Koostuu sulfaatittomista puhdistavista aineista, jotka on johdettu maissista, kookoksesta ja oliivista joten pesee ihon sitä kuivattamatta.

Sisältää mineraalirikasta pähkinänkuorenjuurta joka jättää ihon miellyttäväksi ja kosteutetuksi pesun jälkeen.

150ml

Moisture Splash:


Raikastaa ja kosteuttaa ihoa, itse tykkään heti aamusta sumuttaa tätä kasvoille niin herättää kivasti.

Luonnollinen, öljytön, Kuolleenmeren neste yhdistettynä hyaluronihappoon joka virkistää ja parantaa ihon kosteudensitomiskykyä välittömästi. Neste jäljittelee ihossa luonnostaan olevia kosteuttavia ainesosia eli on biomimeettinen ja tarjoaa mahdollisimman ihoystävällisen hoidon jättäen ihon sileäksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Monikäyttöinen kosteuttava neste on erinomainen rasvaisen ihon kosteuttajana, välittömästi viilen- tävänä ihon raikastajana tai pohjustajana mille tahansa kosteusvoiteelle normaalilla ja kuivalla iholla. Kosteutta sitova kapasiteetti lisää voiteiden suorituskykyä ja näin parantaa niiden tehoa.

240mlFirst Of All:


Kosteuttava seerumi joka on myös biomimeettinen eli jäljittelee ihon omaa luonnollista kosteustekijää.

Sisältää mineraaleja, ureaa, maitohappoa, (meri) kollageenia, aminohappoja, hyaluronihappoa ja polysakkarideja kasveista, merilevistä ja taatelista. Se toimii erinomaisena pohjustajana mille tahansa hoitotuotteelle. Sen “iholle tuttu” koostumus antaa välittömästi mukavuuden tunteen kaikille ihotyypeille. Kevyt, raikas ja ihoa hyväilevä hoitotuote. Tuotetta voidaan käyttää myös pelkästään tukemaan ihon kosteutta. Kapseloidut öljyliukoiset E ja A-vitamiinit toimivat antioksidantteina ja vapautuvat käytön aikana.

100ml
Morning Dew 24:


Tätä tuotetta käytän aamuisin, on toki 24h voide joten voi käyttää myös yöllä.

Raikkaan tuoksuinen voide joka kosteuttaa tehokkaasti ja toimii hyvin meikin alla.

Sopii kaikille ihotyypeille päivittäin käytettäväksi kosteuttajaksi. Voide sisältää runsaasti polysakkarideja, jotka sitovat tehokkaasti kosteuden ihoon. Aktiivisten kosteuttavien ainesosien joukossa olevat hyaluronihappo ja xylitoli johdannaiset kosteuttavat tehokkaasti ihoa ja parantavat ihon kimmoisuutta.  Kasvisterolit, karitevoi, skvalaani ja jojoban siemenistä saatava vaha tukevat ihon oman lipidikerroksen toimintaa. Raikkaantuoksuinen voide imeytyy nopeasti ja jättää ihon mattapintaiseksi. Tehokkaat peptidit (mm. Matrixyl 3000) edistävät entisestään koostumuksen vaikutusta parantaen ihon rakennetta ja kiinteyttä.

75mlEncapsulated Retinol Night Cream:


Retinoli eli A-vitamiini kiinteyttää, silottaa, uudistaa ja vahvistaa ihoa. Sopii hyvin ikääntyvälle iholle mutta myös näppyläinen iho hyötyy retinolista koska uudistaa ihoa tehokkaasti.

Täyteläinen, ihoa pehmittävä yövoide, joka on suunniteltu parantamaan ihon rakennetta ja joustavuutta.

Voiteen koostumus on hyvin tasapainotettu ja se soveltuu jopa herkimälle iholle. Jauhekapselointi suojaa optimaalisesti herkää retinolia, joka on arka hapettumiselle. Kapselointi mahdollistaa A-vitamiinin hitaan vapautumisen, joka aktivoituu tuotteen levittämisen yhteydessä. Stabiili C-vitamiinin esteri antaa iholle antioksidanttisuojan vapaita happiradikaaleja vastaan. Tuotekoostumusta on täydennetty ihoa pehmittävillä premium-luokan kasviöljyillä.

50ml


Jos tulee kysyttävää tuotteista niin laittakaahan viestiä nroon.045-8527335.


-Heidi
480 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki