Etsi
  • Heidi/Heidin Kauneuskellari

Dermaplane kasvohoito

Päivitetty: 11. marrask. 2020


Kävin Dermaplane koulutuksen 2.10 Tampereella ja kouluttajana toimi sairaanhoitaja/ kosmetologi Sonja Tammentie. Olin odotellut koska tämä kyseinen hoito rantautuu Suomeen ja heti kun suomenkielinen koulutus tuli saataville, olihan se heti mentävä kouluttautumaan.


Dermaplane hoidossa käytetään kirurgiseen käyttöön soveltuvaa kertakäyttöistä steriiliä veistä. Tämän avulla kuoritaan iholta vaalea velluskarva ja ihon kuollut pintasolukko.

Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, eli putsataan iholta meikit ja päivän pölyt ihotyypille sopivalla puhdistusaineella. Iho pehmitetään kevyellä kuorinnalla ennenkuin aletaan tehdä töitä veitsen kanssa.Veistä käytetään iholla 45 asteen kulmassa ja kevyen paineen avulla saadaan iho kuorittua hellävaraisesti. Hoito ei satu ollenkaan ja ainakin omien asiakkaitteni palautteen mukaan tuntuu varsin mukavalta ja tehokkaalta, osa jopa nukahti hoitoa tehdessä :) Sain myös itse kokea hoidon koulutuksessa ja oli kyllä hyvin rentouttavaa ja iho oli kuulas ja kirkas sen jälkeen.

Hoitotuotteet imeytyvät hyvin ja meikki levittyy tasaisesti.Dermaplane käsittelyn jälkeen iholle levitetään vitamiiniseerumi ja laitetaan kangasnaamio vaikuttamaan n.15minuutiksi, naamion jälkeen iholle levitetään vielä hoitotuotteet. Aikaa hoitoon menee n.60-75min. Iho on hoidon jälkeen täysin rauhallinen, kuulas ja hyvin kosteutettu.


24h on hyvä vältellä hikoilua ja kuorintaa ei suositella tehtäväksi seuraavaan kahteen viikkoon. Ihon suojaaminen korkealla SPF suojakertoimella on suotavaa ja ihon hyvä kosteuttaminen hyvillä kotihoitotuotteilla on tärkeää.Kyseinen hoito sopii lähes kaikille, varsinkin jos sinulla on kuiva iho, pintajuonteita, epätasainen iho tai kaipaat kunnolla kirkastusta ihollesi. Hoito tehdään aina terveelle ja ehjälle iholle. Akne, psori tai muu ihossa oleva tulehdus/sairaus on este hoidolle. Jos sinulla on jokin ihosairaus, pyydä hoitavalta lääkäriltäsi lupa hoidon tekemiselle.


Ajanvaraus: https://www.heidinkauneuskellari.com/ajanvaraus


Jos tulee jotain kysyttävää hoidosta niin laitelkaahan niitä tulemaan kommentteihin tai sitten voi laittaa viestiä nroon.045-8527335
193 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki