Huomioithan aikaa varatessasi, että peruuttamattomasta ajasta tai alle 24h tehdystä peruutuksesta joudun veloittamaan 100% hoidon hinnan.

Peruutukset tehtävä edellisenä päivänä 24h ennen hoidon alkua.

Äkillisissä sairastumisissa (eli alle 24h peruutus) ajan siirtäminen on mahdollista. Korvaava aika pitää olla varattuna 1kkden sisällä alkuperäisestä ajasta, eikä sitä pysty perumaan veloituksetta.

Peruutukset soittamalla tai tekstiviestillä nroon 045-8527335.

COVID-19 ohjeistus!

Hoitoon saa tulla vain täysin terveenä. Jos koet itsesi vähääkään sairaaksi, ethän varaa aikaa tai jos sinulla on jo aika varattuna, siirräthän tai perut sen.

Jos sinulla on ollut jotain oireita ja olet käynyt korona-testissä ja saanut negatiivisen vastauksen, et siltikään voi tulla hoitoihin jos et ole täysin oireeton.

Otan hoitolaan yhden asiakkaan kerrallaan joten tulethan hoitoosi ajallaan ei esim.15min aikaisemmin. Jos olet tulossa ostamaan tuotteia tai lahjakorttia sovithan siitä etukäteen jotta voimme sopia ajan jolloin ei ole hoitoa kesken.

KIITOS kun otatte nämä asiat huomioon.

YLEISTÄ:

*Jos sinulla on LAHJAKORTTI hoitolaan, ilmoitathan siitä aikaa varatessasi.

*Jalkahoidot tehdään makuuasennossa joten otathan tämän huomioon aikaa varatessasi.

*Hoitolaan tullaan sisään rappukäytävän kautta joten sisääntulo ei ole esteetön.

*Ripsienpidennyksiin tullessasi pääset itse pesemään hoitolalla ripset ennen ripsien laittoa jotta ne ovat täysin puhtaat. Sumutan laiton lopuksi ripsesi joten 24h varoaikaa ripsien kastelussa ei ole.

*AJAN SIIRROT VAIN PUHELIMITSE: Jos joudut siirtämään aikaasi niin otathan mahdollisimman pian yhteyttä soittamalla tai viestillä nroon.045-8527335.