top of page

Huomioithan aikaa varatessasi, että peruuttamattomasta ajasta tai alle 24h tehdystä peruutuksesta joudun veloittamaan 100% hoidon hinnan.

Peruutukset/ajan siirrot tehtävä edellisenä päivänä 24h ennen hoidon alkua.

Äkillisissä sairastumisissa (eli alle 24h peruutus) ajan siirtäminen on mahdollista. Korvaava aika pitää olla varattuna 1kkden sisällä alkuperäisestä ajasta, eikä sitä pysty perumaan/ siirtämään veloituksetta.

Peruutukset soittamalla tai tekstiviestillä nroon 045-8527335.

Tulethan hoitoon vain täysin terveenä. Jos koet itsesi sairaaksi ja sinulla on aika varattuna, siirräthän aikasi soittamalla tai laittamalla viestin numeroon 045-8527335

YLEISTÄ:

*Otan hoitolaan yhden asiakkaan kerrallaan joten tulethan hoitoosi ajallaan ei esim.15min etukäteen koska toisen asiakkaan hoito voi vielä olla kesken.

*Jos haluat tulla ostamaan tuotteita tai lahjakorttia, niin laita viestiä nroon 045-8527335 niin katsotaan sopiva ostoshetki.

*Jos sinulla on LAHJAKORTTI hoitolaan, ilmoitathan siitä aikaa varatessasi. 

Lahjakortit ovat voimassa 6kktta ja ne on käytettävissä normaalihintaisiin hoitoihin.

*Hoitolaan tullaan sisään rappukäytävän kautta joten sisääntulo ei ole esteetön.

*Ripsienpidennyksiin tullessasi pesen ripsesi jotta ripset ovat täysin puhtaat. Sumutan laiton lopuksi ripsesi joten 24h varoaikaa ripsien kastelussa ei ole.

*AJAN SIIRROT VAIN PUHELIMITSE: Jos joudut siirtämään aikaasi niin otathan mahdollisimman pian yhteyttä soittamalla tai viestillä nroon.045-8527335. 

bottom of page